Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Miso
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shinsu Shiro 400g Hanamaruki [Japonia]
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Producent: Takara

W Japonii obok sosu sojowego shoyu najczęstszym dodatkiem stosowanym do różnych potraw jest pasta miso w kolorze jasnobeżowym lub jasnobrązowym. Shiro miso jest delikatne i łagodne w smaku, polecane zwłaszcza do przygotowywania zup oraz przyprawiania potraw z białych ryb lub jarzyn.

Waga: 400 g.

Skład: woda, soja 33.7%, ryż, sól, alkohol.
Cena
Ilość
12,50 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Sos Chili Sriracha Klasyczny (Sriracha Chili Sauce) 200ml Flying Goose
Ostry sos chilli
Sos Hoisin 200ml Flying Goose
Chiński sos sojowy.
Glony Konbu / Dashima (Dried Kelp) 100g
Glony konbu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Chilli Guajillo (suszone) 15g
Chile guajillo
 Marmite - pasta z ekstraktu drożdżowego (Marmite - yeast extract)
Tradycyjna brytyjska pasta z ekstraktu drożdżowego
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Sos Teriyaki 200g AHG
12,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
27581023
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.