Smaki Swiata
Katalog » KURSY KULINARNE » Tematyczne, świąteczne, sezonowe
Wybierz kategorię
Sushi (164)
Przyprawy (153)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
2018-01-31 | Kuchnia Kraju Basków NOWOŚĆ!
KUCHNIA KRAJU BASKÓW

Kraj Basków jest kulinarnym Centrum Hiszpanii. Ta niesamowita kuchnia to połączenie kultur Hiszpanii, Francji i krajów arabskich. Baskowie traktują gastronomię jak sztukę, dlatego ma ona tak wielu zwolenników, i cieszy się ogromną popularnością wśród odwiedzających turystów. Klasyfikacja 50 najlepszych restauracji na świecie, zawiera aż dwie restauracje Kraju Basków, które znajdują się w czołowej 10! Udaj się z nami w kulinarną podróż i przeżyj niezwykłą przygodę, podczas gotowania z mistrzem Steuermarkiem!

Szkolenie poprowadzi Jakub Steuermark - kucharz i trener z wieloletnim doświadczeniem. Od samego początku pasjonował się gotowaniem, co zaowocowało własnym barem w USA, a następnie pracą jako szef kuchni w prestiżowym gastropubie w West Sussex. Następnie trafił do Londynu, aby współtworzyć Jamie's Italian, włoską restaurację samego Jamiego Oliviera. Aktualnie prowadzi swój własny projekt Masło i Szałwia, gdzie pielęgnuje idee Comfort Food. Zawsze zresztą wysoka jakość, sezonowość i tworzenie prostych dań było jego nadrzędną zasadą. Ponadto Jakub udziela się w programach radiowych i telewizyjnych, chętnie dzieląc się swoją ogromną wiedzą. Prywatnie zaś to pełna optymizmu i humoru osoba, z którą warsztaty to czysta przyjemność gotowania.
 

UWAGA! Szkolenie odbędzie się w nowej siedzibie przy ul. Postępu 5!


Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.

 
   
  • MIEJSCE "Skład bananów", ul. Potępu 5, Warszawa
    TERMIN 31 stycznia 2018 r., środa, godz. 18:30
    CZAS TRWANIA 4-5 h
    GRUPA 8-16 osób
    W PROGRAMIE
    • Tuńczyk z blanszowanym szpinakiem i cykorią
    • Makrela z młodymi ziemniakami, oliwkami i selerem naciowym
    • Boczek z fenkułem i czosnkiem podany na młodej kapuście z oliwą
    • Fenkuł pieczony z groszkiem, miętą, kolendrą i marynowanym karczochem
    • Boccadillos z polędwicą wołową marynowaną w oregano i cytrynie


Jeśli chcecie Państwo obdarować kogoś oryginalnym prezentem,w poniższym formularzu "Zaproszenie Dla:" prosimy o dokładne podanie imienia i nazwiska osoby obdarowywanej. Specjalne, imienne zaproszenie wyślemy pocztą pod adres zamawiającego lub inny podany w uwagach zamówienia. 
Zaproszenie Dla::
Cena
Ilość
290,00 zł
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
10,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24969911
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.