Smaki Swiata
Katalog » KURSY KULINARNE » Cukiernicze
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
2018-06-16 KURS CUKIERNICZY: SEKRETY UDANYCH DESERÓW

KURS CUKIERNICZY: SEKRETY UDANYCH DESERÓW

 

Podczas 4-godzinnego spotkania z Kingą, poznacie sekrety udanych deserów, a w tym: kremów, musów, pianek, mleczek oraz narodowych arcydzieł czyli włoskiej delicji zwanej panna cotta czy francuskiego creme brulee. Dowiecie się jak wyczarować swój własny karmel, stworzyć niebanalne ozdoby z czekolady oraz kunsztowne pralinki. Nauczycie się także jak przyrządzić ciasta bez pieczenia, niczym nie ustępujące tradycyjnym wypiekom. Słowem, wszystkie najskrytsze sekrety cukiernicze, które zawsze chcieliście poznać, a o które baliście się zapytać!


Szkolenie poprowadzi Kinga Filipowicz - trenerka z kilkuletnim doświadczeniem w prowadzeniu kursów cukierniczych zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Dba nie tylko o fantastyczny smak swoich deserów, ale również o ich perfekcyjny wygląd. Absolwentka szkoleń w elitarnej Akademii Le Cordon Bleu w Paryżu, między innymi tych o makaronikach, cieście francuskim, drożdzowych wypiekach i tartach. Autorka bloga Co na deser? - kopalni pomysłów na pyszne i efektownie prezentujące się słodkości.

 

SZKOLENIE 

SEKRETY UDANYCH DESERÓW 

MIEJSCE Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
TERMIN 16 czerwca 2018 r., sobota, 15:00
CZAS TRWANIA 4h
GRUPA 8-14 osób
W PROGRAMIE

Podczas 4-godzinnego spotkania z Kingą, poznacie sekrety udanych deserów, a w tym: kremów, musów, pianek, mleczek oraz narodowych arcydzieł czyli włoskiej delicji zwanej panna cotta czy francuskiego creme brulee. Dowiecie się jak wyczarować swój własny karmel, stworzyć niebanalne ozdoby z czekolady oraz kunsztowne pralinki. Nauczycie się także jak przyrządzić ciasta bez pieczenia, niczym nie ustępujące tradycyjnym wypiekom. Słowem, wszystkie najskrytsze sekrety cukiernicze, które zawsze chcieliście poznać, a o które baliście się zapytać!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE:

  • Tiramisu tradycyjne i w wersji orientalnej z zieloną herbatą
  • Creme brule
  • Panna cotta ze świeżymi owocami
  • Wegańskie praliny z kaszy jaglanej
  • Eggnog syllabub – deser z XVIII wieku
  • Ozdoby z karmelu i czekolady
Zaproszenie dla: :
Cena
Ilość
270,00 zł
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Sos Chili Sriracha Bardzo Pikantny (Sriracha Chili Sauce Extra Hot) 730ml Flying Goose
22,90 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
27566316
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.