Smaki Swiata
Katalog » KURSY KULINARNE » Zdrowe kursy gotowania
Wybierz kategorię
Sushi (153)
Przyprawy (133)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
2019-01-21 | Kurs gotowania z Darią Ładochą: Gotuj w rozmiarze 36! NOWOŚĆ!

GOTUJ W ROZMIARZE 36!

 
"Nie ma diety CUD, która sprawi, że w 3 tygodnie schudniemy kilkanaście kilogramów.
Nie ma też ogólnie przyjętej definicji zdrowia - to, co służy jednemu, może zaszkodzić drugiemu.


Możemy jednak w jednej chwili zmienić wszystkie swoje nawyki żywieniowe, które maksymalnie pobudzą nasz metabolizm i wzmocnią układ trawienny do tego stopnia, że ciało w naturalny sposób zacznie dążyć do swojej WŁASNEJ wagi optymalnej.

Ten warsztat jest dla osób, która chcą odnaleźć swój własny kod metaboliczny i w naturalny, "bezbolesny" sposób zgubić zbędne kilogramy w zgodzie z szeroko pojętym zdrowiem, które jest wartością nie do przecenienia w dzisiejszych czasach.

By schudnąć - trzeba JEŚĆ! Odpowiednio połączyć składniki, uwzględnić dobowy zegar biologiczny i przede wszystkim wziąć pod uwagę własne upodobania i możliwości. Zamiast walczyć ze słabościami - przekuć je na nowe możliwości i przynajmniej 5 razy dziennie oswoić się z DOBRYM  i SZYBKIM w przygotowaniu jedzeniem. Przecież wszystko jest dla ludzi...."

Szkolenie poprowadzi Daria Ładocha - uwielbiana trenerka kuchni tajskiej, wegetariańskiej i wegańskiej. Miłośniczka zdrowego żywienia, health coach, łączy wiedzę z kategorii medycyny chińskiej, ayurvedy, dietetyki i wielu innych płaszczyn. Prowadząca programów kulinarnych w Dzień Dobry TVN i Kuchni+.

Podczas warsztatów przygotujemy przykładowy jedniodniowy jadłospis.


MIEJSCE "Skład bananów", ul. Postępu 5, Warszawa
TERMIN 21 stycznia 2019 r, poniedziałek, godz. 18:30
CZAS TRWANIA 4h
GRUPA 8-14 osób
PROGRAM
  •     ŚNIADANIE: polenta z prażonymi migdałami z musem malinowym
  •     II ŚNIADANIE: sałata z wędzonym pstrągiem, granatem i awokado w lekkim sosie ziołowym
  •     OBIAD: makaron sojowy z grzybami shitake, kolendrą i pieczoną szalotką
  •     PODWIECZOREK: figowe trufle z sezamem
  •     KOLACJA: zupa z pastą miso, warzywami i wodorostami wakame

 

 

Cena
Ilość
350,00 zł
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Harissa Ostra Pasta Paprykowa 70g (tubka) Le Phare du Cap Bon
6,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
29480800
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.