Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Ciasta Azjatyckie, Mąki Makarony
Wybierz kategorię
Imbir (2)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Makaron Ryżowy (nitki) 500g
Cena
Ilość
6,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Mąka Semolina Fine 500g TRS
Semolina - mąka otrzymywana z przemiału twardej pszenicy durum.
Liście Curry Suszone 10g NGR
Suszone liście Curry to niezbedna przyprawa do południowoindyjskich i malezyjskich potraw. Dodawana do dań typu: curry, dal, chutnejów, lokalnych zup i przekąsek.
Woda z Kwiatu Pomarańczy (Orange Blossom Water) 245ml Samra
Woda z aromatem kwiatu pomarańczy marokańskiej marki Samra.
Chipotle w sosie Adobo 200g (Chipotle In Adobo Sauce 200g)
Chipotle w sosie Adobo – nada każdej potrawie pikanterii i dymnego aromatu, świetna do dań z grilla i sosów
Sos Chilli Sambal Oelek (Chilli Paste Oelek) 200g Windmill
Sambal Oelek to jeden z najpopularniejszych sosów stosowanych w Indonezji i jedna z podstawowych przypraw wykorzystywanych do zaostrzania smaku większości lokalnych potraw. Sambal Oelek to przecier z ostrych papryczek chili.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24946360
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.