Smaki Swiata
Katalog » KURSY KULINARNE
Wybierz kategorię
Sushi (164)
Przyprawy (153)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Kursy kulinarne profesjonalne i staże
Dostępność: Na zamówienie!



    
PROFESJONALNY KURS SUSHI



OPCJA I

Szkolenie Stacjonarne (na miejscu u klienta)

Program:
maki sushi, hosomaki, rzodkiew daikon,
    • Wykład o historii, istocie i rodzajach sushi
    • Omówienie surowców potrzebnych do przygotowania potraw
    • Praktyczny trening dla uczestników kursu
      • Ostrzenie noży
      • Podstawowe akcesoria
      • Oprawianie ryby
      • Przygotowywanie ryżu
      • Przygotowywanie składników ciepłych (omlet tamago, grzyby shitake, technika ajitsuke, itp.)
      • Formy sushi
        • Futo maki
        • Hoso Maki
        • Ura Maki
          • California roll
          • Philadelphia
          • Rainbow Roll
        • Nigiri
        • Temaki
        • chakin sushi
        • fukusa sushi
        • Inari sushi
        • Gunkan
        • Temari 
    • Aranżacja japońskiego stołu
Resume:

 Czas trwania: 2 x 8 h

Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe 


OPCJA II

Szkolenie w Warszawie + Staż
  • Szkolenie podstawowe
  • 7-10 dniowy staż pod okiem instruktora w sushi barze lub firmie produkującej zestawy sushi.

Resume:

Czas trwania: 

Szkolenie: 1 x 8 h

Staż: 10 x 8 h

Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe + staż



OPCJA III  


Szkolenie w Warszawie + Staż + Nadzór Wykonawczy Szefa Kuchni
  • Szkolenie podstawowe
  • 7-10 dniowy staż pod okiem instruktora w sushi barze lub firmie produkującej zestawy sushi.
  • 5 dniowy pobyt japońskiego lub polskiego szefa kuchni. (Szkolenie podstawowe, ustalenie menu, nadzór nad procesem technologicznym, nadzór nad załogą, szkolenie kuchnia gorąca)
Resume:

Czas trwania: 
  • Szkolenie: 1 x 8 h
  • Staż: 10 x 8 h
  • Nadzór 5 dni 
Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni, Japoński Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe + staż + nadzór

W przypadku zainteresowania naszą ofertą prosimy o kontakt mailowy info@masala.com.pl lub telefoniczny 22 299 28 71 .


SERECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!
 
Cena
Ilość
0,00 zł
Galeria
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24943199
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.