Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Indyjska » Sosy, pikle, pasty
Wybierz kategorię
Sushi (164)
Przyprawy (153)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Pasta Biryany 50g AHG
Dostępność: Jest - dostępne w Składzie Bananów
Ryż z biryani to klasyczna potrawa, którą można znaleźć w większości Indyjskich restauracji. Charakterystyczny długi ryż z mieszanką przypraw, warzyw i mleka kokosowego tworzy zróżnocowane i zdrowe danie.

Składniki: olej sojowy, cebula, czosnek, sól, liście mięty, szalotka, kolendra, imbir, pieprz kajeński, chilli, naturalne przyprawy i zioła
Cena
Ilość
6,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Krem z papryki słodkiej grillowanej 190g CDN
Włoski pasztet z papryki słodkiej.
Bakłażany Grillowane 270g Conserve della Nonna
Świeże bakłażany, osolone i pokrojone w plasterki, są grillowane w oleju z czosnkiem oraz pietruszką.
Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 400g LOBO
Pasty Curry żółta, 400 g.
Pasta Curry Zielona 400g LOBO
Pasty Curry zielona, 400 g.
Słodki Chutney z Mango (Sweet Mango Chutney) 340g TRS
Indyjski, słodki sos typu chutney z mango renomowanej marki TRS.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24927203
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.