Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Ciasta Azjatyckie, Mąki Makarony
Wybierz kategorię
Imbir (3)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Makaron sojowy Vermicelli 100g
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Makaron Vermicelli 100g

Jest to makaron powszechnie nazywany sojowym. Jego podstawowym składnikiem jest jednak nie mączka sojowa, ale mączka fasoli mung - produkt najczęściej mylonego z soją.

Skład: maka fasoli mung, woda

Waga: 100g
Cena
Ilość
2,40 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Herbata Zielona Gunpowder 125g
Gun powder jest zieloną herbatą wyglądem przypominającą proch strzelniczy.
Papryka Mielona Wędzona Słodka | Lata Dulce Pimentón Ahumado 160g La Chinata
Papryka wędzona mielona słodka marki La Chinata swój niepowtarzalny smak i aromat zawdzięcza niezmiennemu od kilkuset lat tradycyjnemu sposobowi suszenia w dymie z drewna dębu liberyjskiego.
 Tajska Kolendra Świeża 50g
Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.
Pasta do Sosu Orzechowego Satay (Peanut Sauce) 50g AHG
Pasta przyprawowa do sosu orzechowego satay.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Mąka Kukurydziana Masa Harina | Maseca 1kg
32,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28426839
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.