Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Tajska » Warzywa świeże, mrożone, marynowane
Wybierz kategorię
PREZENTY (101)
Sushi (165)
Przyprawy (154)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Galangal Świeży 50g (korzeń) - Zioła Tajskie
Dostępność: ŚWIEŻA DOSTAWA W KAŻDY WTOREK
Po łacinie Alpinia Galangal, zwany w Tajlandii Kha, w Indonezji laos, ma kłącze, którego często używa się w kuchni azjatyckiej jako przyprawy.

Równie aromatyczny i piekący jak imbir, ale bardziej gorzkawy i pieprzowy w smaku. Miąższ galangalu jest bardziej zdrewniały i włóknisty niż imbiru i ma wyczuwalny zapach sośniny. Ulubiona zupa Tajów, Tom Yum, nie może się bez niego obejść.

Jest warzywem bardzo trwałym więc możemy ja wysyłać poza Warszawę.

Najlepiej przechowywać w lodówce, zawinięte w gazetę.


Waga: 50g
Cena
Ilość
4,50 zł
Galeria
Produkty Pokrewne/Powiązane
Tom Khaa Gai [Przepis + Zestaw Produktów]
Przepis na najbardziej tradycyjną, tajską zupę kokosową z kurczakiem.
Ostro - kwaśna zupa Tom Yum Goong - przepis + zestaw produktów
Przepis na ostro - kwaśną, tajską zupę z krewetkami.
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Yerba Mate Rosamonte Especial 1kg
Wysokiej jakości argentyńska yerba mate. Jest uważana za jedną z najlepszych marek.
Bombilla Lira Podwojne Filtrowanie 16cm
Polecana do wszystkich gatunków yerba mate, a szczególnie do yerba mate green.
Matero Tykwa Esflores 300 ml
Naczynko wykonane z tykwy wysokiej jakości, okute aluminiową virollą, barwione termicznie z rzeźbionym wzorem
Kiszone ogórki
Niezapomniany smak domowego obiadu - tradycyjne kiszone ogórki
Ryż kleisty (‘Sticky rice’) charakteryzuje się wyjątkową lepkością po ugotowaniu. W kuchni azjatyckiej znalazł częste zastosowanie w przygotowywaniu słodkich dań i deserów.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
240,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


25278461
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.