Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Katsuobushi
Wybierz kategorię
GRILL (40)
Sushi (163)
Przyprawy (150)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Suszone Płatki Ryby Bonito | Katsuobushi 30g
Suszone płatki ryby bonito, niezbędny do przygotowania bulionu dashi oraz wielu innych japońskich dań.
Cena
Ilość
18,90 zł
Galeria
Produkty Pokrewne/Powiązane
AGEDASHI DOFU, Tofu Smażone na Głębokim Tłuszczu  [Przepis + Zestaw Produktów]
Przepis na Tofu smażone po japońsku.
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Sos Char Siu (Barbecue) LKK 397g
Majonez Japoński 500g
Majonez japoński 1kg
Łosoś Świeży Filet ze Skórą Saku 200-300 (250g)
Świeży łosoś na wagę. Dostawa wyłącznie Ekspresem Lokalnym na terenie Warszawy i okolic, lub wysyłka w Suchym Lodzie na całą Polskę!
Utsho Suneli Przyprawa 40g
Utsho Suneli (kozieradka błękitna) to podstawowa przyprawa kuchni gruzińskiej. Dodawana do zup i wszelkiego rodzaju sosów. Utsho Suneli stanowi podstawowy składnik khmeli suneli.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-05-10 | Sezon na grill: Kierunek Peru <font color="blue">NOWOŚĆ!</font>
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


26943930
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.