Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Skrobie i Panierki
Wybierz kategorię
Sushi (161)
Przyprawy (144)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Mąka do Tempury 1kg Ottogi
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Tradycyjna, uniwersalna japońska panierka do pieczenia ryb, mięs i warzyw marki Ottogi (Korea) . Bardzo prosta w użyciu.

Skład: mąka pszenna 80%, skrobia kukurydziana 12%, mąka kukurydziana 3%, środek spulchniający,sól, pieprz, czosnek.

Kraj pochodzenia: Korea
Waga: 1kg
Cena
Ilość
12,70 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Pasta Pad Thai 280g Lobo
Pasta do Pad Thai.
Sos Chilli Sriracha z Czosnkiem (Sriracha Chili Sauce With Extra Garlic) 455ml Flying Goose
Ostry sos chili z czosnkiem.
Glutaminian Sodu 99% 100g
Sól kwasu glutaminowego. Produkt wyizolowany z wodorostów - kwas glutaminowy połączony z zasadą sodową, podstawowa przyprawa kuchni japońskiej. Charakterystyczny smak umami (jap. wyśmienity, smakowity), czyli tzw. piąty smak.
Tykwa Marynowana Kanpyo | Ajizuke Nikanpyo 1kg
Kanpyo Ajitsuke Kaneku, 1 kg.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Mąka Kukurydziana Masa Harina | Maseca 1kg
32,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28441978
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.