Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Meksykańska » Chilli
Wybierz kategorię
Sushi (160)
Przyprawy (144)
PREZENTY (121)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Chili Serrano 210g La Morena
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Producent: La Morena
Papryka Serrano to odmiana papryki Chili. Swoja nazwę wzięła od hiszpańskiego słowa "serranias", co oznacza z gór, z pogórza. Jej smak jest także natchnieniem dla poetów; J. Hirshfield pisał tak: "Żal, jak papryka serrano: najpierw właściwy smak, a potem tylko ogień". Papryka Serrano w skali ostrości Scoville zajmuje miejsce w środku peletonu najostrzejszych przypraw świata z wartością 5000-15000 punktów. Najostrzejsza papryka habanero oceniana jest na 100000-300000 punktów.

Skład: Chili serrano, woda, marchewka, cebula, ocet, sól, olej roślinny, przyprawy.

Waga: 210g
Cena
Ilość
7,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Chipotle Adobados 220g Clemente Jacques
Chipotle Adobos to bardzo ciekawa pozycja wśród marynowanych, meksykańskich warzyw.
Udon Makaron Świeży (Fresh Udon Noodles) 200g
Makaron japoński Udon świeży, 200 g.
Chipotles Mielone 220g Clemente Jaques
Chipotles Mielone 220g Clem to odmiana papryki jalapeno. Suszona i wędzona, następnie gotowana w zalewie adobado i zmiksowana do konsystencji sosu.
Chipotles Mielone 370g Clemente Jaques
Chipotles Mielone 370g Clem to odmiana papryki jalapeno. Suszona i wędzona, następnie gotowana w zalewie adobado i zmiksowana do konsystencji sosu.
Koreańska Ostra Pasta z Papryki Gożużan | Gochu Jang | Gochujang 500g Sempio
Koreański Gożużan (Gochu Jang) to bardzo ostra pasta produkowana z papryki chilli, fermentowanego ryżu i fermentowanej soi. Jeden z podstawowych produktów wykorzystywanych w kuchni koreańskiej. Stosowany jako składnik marynat do mięsa, przyprawa do zup i sosów lub gotowy dodatek do dań jednogarnkowych.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-11-17 | Kurs cukierniczy: zimowy tort w stylu drip cake <font color="blue">NOWOŚĆ!</font>
300,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28694293
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.