Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Hiszpańska » Przyprawy Hiszpańskie » Papryka Hiszpańska
Wybierz kategorię
Akcesoria do Kuchni Hiszpańskiej (0)
Grzanki Hiszpańskie (0)
Napoje Hiszpańskie (0)
Turrony i Słodycze Hiszpańskie (0)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Papryka Pikantna w Proszku | Pimentón Picante 365g La Barraca
Dostępność: Jest - dostępne w Składzie Bananów
Papryka Pikantna w Proszku (Pimentón Picante) znanej, hiszpańskiej marki La Barraca.
Najwyższej jakości, ostra papryka w proszku to jedna z najczęsciej używanych przypraw kuchni hiszpańskiej. Aromatyczna i intensywnie czerwona.

Firma La Barraca istnieje na na rynku hiszpańskim już od 1912 roku. Początkowo specjalizowała się jedynie w sprzdaży najdroższej i najszlachetniejszej z przypraw świata - szafranu. Obecnie La Barraca to producent najwyższej jakości przypraw i ziół głównie z regionu Hiszpanii.

Kraj pochodzenia: Hiszpania
Waga: 365g
Cena
Ilość
39,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Suszone Mango w Proszku (Dried Mango Powder) | Amchoor / Amchur 100g TRS
Suszone mango pochodzi z surowych zielonych mangowców, wysuszonych słońcem, a następnie zmielonych na proszek. Dodany do zup nadaje im kwaskowy smak.
 Trawa cytrynowa świeża 100g
Trawa cytrynowa świeża
Chipotles Adobados 105g Clemente Jaques
Chipotle Adobos to bardzo ciekawa pozycja wśród marynowanych, meksykańskich warzyw.
Mieszanka Przypraw do Curry z Kurczakiem (Chicken Curry Masala) 100g MDH
Mieszanka przypraw indyjskich do curry z kurczakiem - Chicken Curry Masala.
Olej Kokosowy Zimnotłoczony Extra Virgin 900ml
Olej kokosowy typu extra virgin - tłoczony na zimno. Olej kokosowy w temperaturze do 26 stopni ma białą barwę i stałą konsystencję, dlatego bywa nazywany masłem kokosowym. W wyższej temperaturze zmienia stan skupienia na płynny, a kolor na przezroczysty. Olej kokosowy nierafinowany cechuje przyjemny, wyraźnie kokosowy zapach i delikatny posmak.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
14,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24927262
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.