Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Sos sojowy
Wybierz kategorię
PREZENTY (122)
Sushi (168)
Przyprawy (154)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Sos Sojowy Ciemny | Koikuchi Shoyu 1l Marukin
Dostępność: Jest - dostępne w Składzie Bananów
Producent: Marukin

Ciemny sos sojowy- Koikuchi Shoyu (醤油こいくち) to jeden z najważniejszych dodatków kuchni Dalekiego Wschodu.

Co jednak niezwykle istotne japoński sos sojowy wyraźnie różni się od sosów sojowych produkowanych w innych azjatyckich krajach. Przede wszystkim jest zdecydowanie delikatniejszy w smaku i posiada wyjątkowy "aksamitny" aromat. To właśnie te jego właściwości powodują iż doskonale komponuje się z sushi.

Naturalnie warzony, japoński sos sojowy Koikuchi Shoyu (醤油こいくち) marki Marukin to produkt najwyższej jakości, produkowany w równych propozcjach z ziaren soi i pszenicy.


Skład: odtłuszczona soja, soja, pszenica, woda, sól, alkohol.

Kraj pochodzenia: Japonia
Pojemność: 1l



**************************************************************
Kursy Sushi!!!

Jesteś sushi maniakiem?

Ucz się "kręcić" od najlepszych... ucz się "kręcić" po japońsku!

Trzy stopnie wtajemniczenia - podstawowy, zaawansowany, kazari sushi. - kliknij tutaj
Cena
Ilość
23,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Genmaicha iri Matcha | Japońska Herbata Bancha z Prażonymi Ziarnami Ryżu Wzbogacona Matchą 70g Maruka
Mieszanka długo liściastej herbaty Bancha z dodatkiem prażonego ryżu i pudru herbacianego.
Skoncentrowana Pasta Tamaryndowa (Tamarind Concentrate) 200g TRS
Doskonała pasta z tamaryszka
Glutaminian Sodu 99% 100g
Sól kwasu glutaminowego. Produkt wyizolowany z wodorostów - kwas glutaminowy połączony z zasadą sodową, podstawowa przyprawa kuchni japońskiej. Charakterystyczny smak umami (jap. wyśmienity, smakowity), czyli tzw. piąty smak.
Utsho Suneli Przyprawa 40g
Utsho Suneli (kozieradka błękitna) to podstawowa przyprawa kuchni gruzińskiej. Dodawana do zup i wszelkiego rodzaju sosów. Utsho Suneli stanowi podstawowy składnik khmeli suneli.
Chilli Habanero (suszone) 20g
Suszone meksykańskie chilli habanero to najostrzejsza odmiana Chili. Dojrzałe habenero ma kolor czerwony, a po ususzeniu nabiera bardzo ciemnego prawie czarnego koloru. Papryka Habanero w skali ostrości Scoville zajmuje niekwestionowane pierwsze miejsce ze średnią punktów 285000, a jej specjalnie wyhodowana pododmiana - Red Savina Habanero uzyskała w tej skali 577000 punktów.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
250,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


25702678
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.