Smaki Swiata
Katalog » Yerba Mate » Akcesoria do Yerba Mate » Bombille
Wybierz kategorię
Napoje (3)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Bombilla Lira Podwojne Filtrowanie 16cm
Dostępność: 4-5 dni
Nierdzewna bombilla z podwójnym systemem filtrowania:
  • sprężynka
  • nawiercone otworki.
Bardzo dobrze filtrująca i łatwa w czyszczeniu dzięki możliwości zsunięcia sprężynki z rurki (zaczep z kulką).
Rurka przeznaczona zarówno do ciepłych naparów jak i zimnych zalewek (terrere). Posida pierścien chłodzący.

Długość 16,5 cm. 
Cena
Ilość
39,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Chilli Czerwone Świeże 100g - Zioła Tajskie
Chilli czerwone świeże, 100 g.
Galangal Świeży 50g (korzeń) - Zioła Tajskie
Galangal 50g
Pasta do Wietnamskiej Zupy Pho (Vietnamese Pho Noodle Soup) 50g AHG
Pasta do Wietnamskiej Zupy Pho
Matero Tykwa Esflores 300 ml
Naczynko wykonane z tykwy wysokiej jakości, okute aluminiową virollą, barwione termicznie z rzeźbionym wzorem
Pasta Tom Yum 400g Lobo
Pasta Tom Yum Lobo 400g
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-05-19 | Tajemnice Czekolady
250,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


27019057
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.