Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Akcesoria do Kuchni Azjatyckiej » Woki
Wybierz kategorię
Imbir (2)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najczęściej kupowane
Producent
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Pierścień Stabilizujący do Woka z Okrągłym Dnem
Dostępność: Jest - dostępne w Składzie Bananów
Pierścień stabilizujący pod woka z okrągłym dnem umożliwia korzystanie z woka o okrągłym dnie na standardowej kuchence gazowej. 

Podstawka stabilizująca pod woka jest bardzo trwała i może być używana także na dużym ogniu.

Wymiary:
Średnica (dolna): 25cm
Średnica (górna): 20cm.
Wysokość: 4,5cm. 
Cena
Ilość
32,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Moździerz kamienny (5") 12,5 cm
Moździerz kamienny (5") 12,5cm.
Pasta Curry Zielona 50g Lobo
Pasty Curry zielona, jedna z najpopularniejszych past tajskich.
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Liście tajskiej limonki Kaffir (suszone) 25 g Thai Dancer
Suszone liście tajskiej limonki kaffir.
Książka Kucharska | Daria Ładocha "W Mojej Tajskiej Kuchni"
Rewelacyjna książka kucharska poświęcona w całości kuchni tajskiej napisana przez naszą trenerkę Darię Ładochę!
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


24994553
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.