Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Koreańska » Przyprawy Koreańskie
Wybierz kategorię
Sushi (161)
Przyprawy (144)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Pikantna Baza do Kimchi | Kimchi No Moto 450g Momoya
Dostępność: 3-5 dni
Producent: Momoya
Pikantna Baza do Kimchi | Kimchi No Moto marki Momoya to pikantny, słony sos służący doprawieniu własnoręcznie przygotowywanego Kim Chi.

Kimchi to jedno z tradycyjnych dań koreańskich. W jego skład wchodzą różnego rodzaju kiszone warzywa, jednak zawsze podstawą dania jest kapusta lub ogórek. To co wyróżnia Kimchi to jego unikalny, pikantny smak, osiągnięty dzięki użyciu chilli w procesie kiszenia. Kimchi traktowane jest w Korei zarówno jako dodatek do posiłku, jak również kompletne, samodzielne danie. Kimchi dzięki naturalnym składnikom, specyficznemu procesowi kiszenia oraz starannie dobranym recepturom uchodzi za jedną z najzdrowszych potraw świata.

Skład: czosnek, mandarynki, woda, sól, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy z kukurydzy, czerwony pieprz, wzmacniacz smaku E621, jabłka, bulion bonito, ocet, ekstrakt z mątwy, imbir, kwas cytrynowy, bursztynian disodowy, guma ksantanowa, barwnik: ekstrakt z papryki.

Kraj pochodzenia: Japonia
Waga: 450g
Cena
Ilość
38,50 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Warzywa Marynowane Fioletowe (Purple Pickles) | Shiba Zuke (しば漬) 1kg
Fioletowe warzywa marynowane Shiba Zuke (しば漬) to rodzaj japońskich pikli przygotowanych z ogórka, bakłażana i czerwonego shiso.
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Kostka rosołowa Tom Yum 72g
Koreańska Papryka Chilli do KimChi w Płatkach (Korean Red Chili Pepper Flakes) | Gochugaru 50g (Rozważany)
Gochugaru to nieodłączny składnik tradycyjnego dania kuchni koreańskiej - KimChi. To właśnie dzięki użyciu chilli (Gochugaru) w procesie kiszenia KimChi zyskuje swój wyjątkowy, pikantny smak.
Koreański Dip z Fermentowanej Soi i Pasty z Papryki | Ssamjang 500g Sempio
Ssamjang (쌈장) to koreański ostry dip postały z połączenia koreańskiej pasty z papryki chilli Gochujang oraz koreańskiej pasty z fermentowanej soi Doenjang (Dwenjang).
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-10-23 | Kurs kuchni peruwiańskiej: Królestwo Ziemniaka
220,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28445769
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.