Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Japońska » Sosy japońskie
Wybierz kategorię
Sushi (161)
Przyprawy (144)
PREZENTY (122)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Gęsty Sos do Sushi | Unagi Kabayaki 1,9l Yamajirushi
Dostępność: 3-5 dni
Producent: Yamajirushi
Gęsty Sos do Sushi | Unagi Kabayaki Yamajirushi

Kraj pochodzenia: Japonia
Pojemność: 1,9l
Cena
Ilość
89,00 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Chipotle Adobados 220g Clemente Jacques
Chipotle Adobos to bardzo ciekawa pozycja wśród marynowanych, meksykańskich warzyw.
Wasabi w Proszku | Kona Wasabi 1kg Ekono [do Sushi]
S&B Kona Wasabi, 1 kg - chrzan japoński.
Chipotles Mielone 220g Clemente Jaques
Chipotles Mielone 220g Clem to odmiana papryki jalapeno. Suszona i wędzona, następnie gotowana w zalewie adobado i zmiksowana do konsystencji sosu.
Pasta Curry Czerwona (Red Curry Paste) 400g Lobo
Pasty Curry czerwona, 400 g.
Bób i Ciecierzyca Libańska Receptura (Cooked Fava Beans Lebanese Recipe) 400g Garden Chtoura
Bób i ciecierzyca konserwowe przyrządzone według tradycyjnej libańskiej receptury.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
Liście Kukurydzy do Tamale
42,90 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28441950
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.