Smaki Swiata
Katalog » Kuchnia Azjatycka » Pasty Azjatyckie
Wybierz kategorię
Sushi (160)
Przyprawy (144)
PREZENTY (121)
W czym możemy pomóc?
Masala Smaki Świata
www.masala.com.pl
Tel.: 22 299 28 71
Gsm: 660 976 792

info@masala.com.pl


Sklep Stacjonarny:

"Skład Bananów"
ul. Postępu 5
02-676 Warszawa
Pn-Pt 11-20
Sb 11-16

Masala Skład Bananów

Najczęściej oglądane
Najnowsze Przepisy Kulinarne
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Informacje o produkcie
Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości
Indyjskie Pikle z Zielonego Chilli (Chilli Pickle) 300g TRS
Dostępność: Jest – dostępne w Składzie Bananów
Producent: TRS
Indyjskie Pikle z Zielonego Chilli (Chilli Pickle).

Skład: zielone chilli (68%), sól, olej kukurydziany, musztarda, woda, kozieradka, kumin, kurkuma, asafetyda, regulator kwasowości: kwas octowy, kwasek cytrynowy

Kraj pochodzenia: Indie
Waga: 300g

Cena
Ilość
8,90 zł
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również
Pasta Curry Zielona 50g Lobo
Pasty Curry zielona, jedna z najpopularniejszych past tajskich.
Chipotles Adobados 380g Clemente Jaques
Świetna jako składnik sals i dipów, a także jako dodatek do sosów warzywnych i mięsnych.
Liście Curry Suszone 10g NGR
Suszone liście Curry to niezbedna przyprawa do południowoindyjskich i malezyjskich potraw. Dodawana do dań typu: curry, dal, chutnejów, lokalnych zup i przekąsek.
Zapytaj o szczegóły
Imię i nazwisko:
E-mail:
Wpisz kod widoczny na obrazku:
weryfikator
Twoje pytanie:
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Towar dnia
2018-11-17 | Kurs cukierniczy: zimowy tort w stylu drip cake <font color="blue">NOWOŚĆ!</font>
300,00 zł
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Szybka pomoc
Szkoła gotowania
Nasze incjatywy

kursy kulinarne, nauka gotowania


delikatesy z całego świata


zawody w gotowaniu, cooking clash


Najczęściej kupowane
Producent
28701115
© Masala - Smaki Świata. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.