Zobacz gdzie się tyle dzieje!

Miejsce, w którym zaczyna się kulinarna przygoda. Bierzesz koszyk do ręki i wędrujesz dookoła świata. Prowadzą cię zapachy, kolory, wspomnienia z podróży. Półki sięgające pod sam sufit, tysiące produktów z całego świata, obiecujących niezwykłe smaki. To miejsce dla ludzi, którzy w kuchni nie idą na kompromis i zawsze szukają oryginalnych składników.
Chcemy was karmić zdrowym i dobrym produktem. Długo marzyliśmy o miejscu, które da nam taką możliwość. Udało się! Stworzyliśmy Mrzonki, biodynamiczne permakulturowe gospodarstwo, z którego pochodzą owoce, warzywa i zioła, używane na naszych warsztatach kulinarnych. W Masali możecie też kupić pochodzące z Mrzonek jajka od szczęśliwych kur i przetwory.
Blisko 900 m² powierzchni, 4 studia kulinarne o różnym charakterze. W budynku Składu Bananów znajdziesz przestrzeń, w której uczymy gotować, prowadzimy kulinarne eksperymenty, organizujemy imprezy i eventy. Odnajdą się tutaj ci, którzy w kuchni stawiają pierwsze kroki, ale też starzy wyjadacze, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności.
Łąka na poprzemysłowym gruzowisku? Przekonamy Cię, że to możliwe. Miejski ogród na Postępu 5 to przestrzeń, w której zrekultywowana hałda powoli zamienia się w las, pszczoły mają swój dom, a nasi goście – strefę relaksu. Organizujemy tu plenerowe warsztaty, imprezy i wydarzenia. Grillujemy, bawimy się, odpoczywamy. Zobacz, jak wygląda zielone serce Mordoru!
Zapamiętajcie dobrze ten adres! Na Postępu 5 karmimy, uczymy i uzupełniamy spiżarnie. W starych poprzemysłowych halach stworzyliśmy nowe miejsce na kulinarno-kulturalnej mapie Warszawy. Delikatesy Masala, Instytut Sztuki Kulinarnej, świetne knajpy i miejski ogród, targi, wystawy i duże imprezy plenerowe – wpadajcie do nas, jeśli szukacie wrażeń!