Czy możemy opowiedzieć Ci naszą historię?

Dzielimy się wiedzą, dzielimy się jedzeniem
Zespół Sklepu Masala
Nasza inicjatywa kulinarna jest skierowana do wszystkich tych, dla których gotowanie i jedzenie, jest pasją, sposobem na życie i wielką przyjemnością. Od wielu lat, dla naszych przyjaciół i klientów importujemy i dostarczamy delikatesy z całego świata, prowadzimy sklep, szkołę gotowania i permakulturowe gospodarstwo rolne; zapraszamy na imprezy kulinarne i cooking clash'e. Nasze życie kręci się wokół jedzenia i z pasją pracujemy dla podobnych nam kulinarnie zakręconych.
Nasza historia sięga zamierzchłego roku 2003, gdzie nieliczni mogli pozwolić sobie na dalekie podróże, a foodies zachwycali się spaghetti bolognese. To wtedy z niepohamowanej ciekawości i chęci czegoś więcej, powstawały zalążki sklepu internetowego, który z czasem wykiełkował pachnącymi delikatesami, w których z przyjemnością doradzamy, opowiadamy o produktach i podpowiadamy przepisy na ulubione potrawy. Z potrzeby smakowania powstał młodszy brat Masali, Instytut Sztuki Kulinarnej, a dalej gospodarstwo Mrzonki, gdzie uprawiamy owoce i warzywa, produkujemy przetwory. Uwielbiamy dzielić się z Wami swoją wiedzą, podróżniczymi inspiracjami i szerzyć naszą kulinarną misję.