Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
50 arkuszy najwyższej jakości glonów nori Gold. Produkt typu premium charakteryzuje poza całkowitym brakiem ubytków, szczególny, równy sposób rozłożenia glonów w procesie suszenia i prasowania. Arkusze cechuje równy prześwit i większa grubość niż w przypadku analogicznego produktu klasy ekono.
10 arkuszy sushi nori najwyższej klasy GOLD.
50 arkuszy sushi nori najwyższej klasy GOLD.
Wakame, znane także jako świeża musztarda morska, jest najpopularniejszą odmianą glonów jadalnych wśród Japończyków.
Wakame, 50 g.
Groszek Wasabi 140g
Wg medycyny chińskiej wzmacnia i pomaga zwalczać infekcje, wspomaga leczenie bezsenności i braku apetytu.
Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania
Delikatne grzyby z posmakiem owocowo-orzechowym stosowane w kuchni zimniej i gorącej.
Wg chińskiej medycyny ludowej poprawiają ogólną kondycję człowieka, łagodzą kaszel i ułatwiają oddychanie w chorobach płuc oraz poprawiają krążenie
Zalej gorącą wodą, odczekaj kilka minut i używaj jak świeżych.
W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.
Grzyby shitake w zalewie, 500g.
Japońska zielona herbata najwyższej klasy i jakości. Proces produkcji polega na prawie całkowitym zacienieniu krzewu i jego listków, w okresie dojrzewania i zawiązywania pączków
Herbata Konacha uzyskiwana w procesie przygotowywania herbaty najwyższej jakości - Gyokuro. W Japonii znana jako 'Agari' - herbata serwowana w najlepszych restauracjach sushi.
Herbata Sencha kaktusowa 50g
Hojicha to jedna z japońskich specjalności, przygotowana z palonych liści herbaty Bancha.
Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi, 1 kg.