Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Cienko posiekane plasterki różowego imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi - 1 kg.
Cienko posiekane plasterki imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi, 250 g.
Łyżeczka plastikowa do przygotowywania nigiri sushi
Japońska posypka do ryżu z dodatkiem kiszonej moreli ume i rybnym ciastkiem kamaboko. Idealnie nadaje się do sushi i innych dań kuchni Japońskiej.
Świetny dodatek do ugotowanego ryżu.
Japońska Słodka Fasolka Adzuki zwana jest także czerwoną soją. W kuchni japońskiej stanowi jeden z podstawowych składników słodkich deserów.
Czosnkowy sos sojowy do grilla
Cytrusowy sos do dań kuchni japońskiej
Oryginalne japońskie chipsy o smaku śliwki umeboshi.
Oryginalne japońskie chipsy o smaku teriyaki.
Oryginalne japońskie chipsy o smaku wasabi - nori.
Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Jokyuboo Hojicha 500g
Świeży i delikatny aromat o szmaragdowo-zielonym kolorze.
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Sos sojowy renomowanej marki Kikkoman.
Młoda kukurydza często używana jest w daniach kuchni azjatyckiej. Dodaje koloru smażonym potrawom.
Herbata Konacha uzyskiwana w procesie przygotowywania herbaty Senchy najwyższej jakości.
Mobilna, przystosowana do biwaków, wypadów na ryby czy w czasie trasy kuchenka gastronomiczna, zasilana pojemnikami z propan-butanem o dużej kaloryczności.