Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Japoński makaron gryczany Soba Nihon.
Natto to tradycyjna potrawa japońska przygotowywana ze sfermentowanych ziaren soi. Jest to jedno z najbardziej specyficznych dań japońskich. Posiada intensywny zapach, charakterystyczny smak i kleistą teksturę obok których nie można przejsć obojętnie. Natto się albo pokocha albo znienawidzi. Produkt mrożony - wysyłka w Suchym Lodzie na całą Polskę!
Niedojrzałe, gotowane strąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Niedojrzałe, gotowane stąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Japońska sól morska, drobno mielona.
Japoński pszenny makaron, idealny do podawania na zimno.
Sos Bansankan 2kg
Najpopularniszy sos kuchni japońskiej, niezbędny składnik okonomiyaki.
Sos Okonomi Kokusai 2,15kg Otafuku
Japoński, oryginalny sos okonomiyaki do potraw smażonych
Uniwersalny słodki japoński sos.
Wyjątkowy sos Poke renomowanej firmy Kikkoman.
Przepysznie gęsty sos sezamowy na bazie sosu sojowego Kikkoman.
Sos sojowy Tamari Kikkoman 1l BEZGLUTENOWY
Naturalnie warzony, japoński ciemny sos sojowy. Idealny do sushi.
Sos sojowy ciemny ? Kikkoman, 20 l.
Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Shouyu to wyjątkowy sos sojowy oznaczony certyfikatem. Sosy sojowe Marudaizu są produkowane jedenie w fabrykach japońskich, z soi hodowanej wyłącznie w Japonii. Znakiem szczególnym tego sosu jest złota nakrętka.Termin do spożycia: 28.12.2023r
Naturalnie warzony, jasny, japoński sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to najwyższej jakości produkt o delikatnym smaku.
Japoński ciemny sos sojowy produkowany z wysokiej jakości składników.