Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Herbata japońska Asatsuyu to naturalna Gyokuro o głębokim brylantynowo-zielonym naparze.
Fukamushicha to wyjątkowa zielona herbata pochodząca z prefektury Shizuoka - propozycja idealna dla osób z wrażliwym żołądkiem.
Herbata Konacha uzyskiwana w procesie przygotowywania herbaty najwyższej jakości - Gyokuro. W Japonii znana jako 'Agari' - herbata serwowana w najlepszych restauracjach sushi.
Świeży i delikatny aromat o szmaragdowo-zielonym kolorze.
Herbata Konacha uzyskiwana w procesie przygotowywania herbaty Senchy najwyższej jakości.
Kura-Dashi Cha to wyjątkowa wczesno-sezonowa japońska zielona herbata z liści najwyższej jakości. Swój wyjątkowy smak Kura-Dashi Cha zawczęcza procesowi około półrocznego dojrzewania w magazynach (Kura). Napar Kura-Dashi Cha charakteryzuje wyjątkowa głębia smaku i łagodny smak, opisywany jako świeży z nutą słodyczy.
Japońska herbata zielona Shincha zwana takze Ichibancha to herbata, której listki zbierane są w pierwszych dniach (3-4 dni) pierwszego zbioru zielonych herbat danego roku.
Herbata Shizennouhou Saibai Cha to herbata pozyskana rzy wykorzystaniu naturalnych metod uprawnych słynnego plantatora zielonej herbaty Kikuji Umino z prefektury Shizuoka.
Herbata sencha wysokiej jakości, przygotowywana z wyselekcjonowanych zbiorów Ichibanchy (pierwszy zbiór herbaty).