Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Najostrzejsza tajska papryczka chilli
Wyjątkowa odmiana bazylii, niezastąpiona w tajskich daniach
Świeża, aromatyczna kolendra bez korzeni
Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Bambus suszony jest popularnym składnikiem wielu dań kuchni azjatyckiej
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Pyszny wietnamski aromatyczny bulion na bazie grzybów shitake!
Ostre papryczki idealne do tajskich dań
Ciasto Euro Cake Custard - wyjątkowe ciasteczka wypełnione kremem o smaku angielskiego sosu custard
Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.
Aromatyczne i pikantne chilli. Niezbędna przyprawa w każdej kuchni
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Owoce Kareli są stosowane przez ajurwedyjską medycynę ludową jako środek na cukrzycę.
Wg medycyny chińskiej wzmacnia i pomaga zwalczać infekcje, wspomaga leczenie bezsenności i braku apetytu.
Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania