Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Doskonałej jakości fasola znanej na całym świecie firmy TRS.
Doskonałej jakości fasola mung znanej na całym świecie firmy TRS.
Jedna z podstawowych roślin strączkowych kuchnii Indyjskiej.
Fermentowany japoński ryż Koji wykorzystywany do produkcji miso, shoyu czy sake.
Fukamushicha to wyjątkowa zielona herbata pochodząca z prefektury Shizuoka - propozycja idealna dla osób z wrażliwym żołądkiem.
Funmatsu Genmaicha to mieszanka wysokiej jakości Senchy z pref. Shizuoka oraz prażonego ryżu.
Funmatsu Ryokucha to japońska zielona herbata, sproszkowana, rozpuszczalna. Pochodzi z wysokiej jakości Senchy.
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha
Wegańska galaretka z kokosa, świetnie smakuje w mleku kokosowym.
Gałka muszkatołowa ma słodki smak, jest dostępna mielona albo cała. Dodawana do pieczeni, ciast, ciastek, zup oraz gulaszu poprawia smak.
Garnek do ryżu 1,2L
Garnek do ryżu 1,8L
Garnek do gotowania ryżu na parze
Gaz o dużej kaloryczności, przeznaczony do kuchenek gastronomicznych .
Genmaicha iri Matcha to herbata powstała w wyniku zmieszania herbaty Bancha z prefektury Shizuoka z prażonymi ziarnami ryżu wzbogacona herbatą Matcha z prezektury Uji (stąd w nazwie "Iri Matcha"). Napar herbaty Genmaicha iri Matcha charakteryzuje się żółto-zielonym kolorem, intensywnym ryżowym aromatem oraz orzeźwiającym smakiem.
Mieszanka długo liściastej herbaty Bancha z dodatkiem prażonego ryżu i pudru herbacianego.
Herbata Genmaicha w saszetkach. Herbata siedmiu szczęść to zielona herbata powstała w wyniku zmieszania zielonej herbaty Bancha z prefektury Shizuoka z prażonymi ziarnami ryżu.
Herbata siedmiu szczęść to zielona herbata powstała w wyniku zmieszania zielonej herbaty Bancha z prefektury Shizuoka z prażonymi ziarnami ryżu.
Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.