Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Lekkostrawne źródło cennego białka.
Indyjska fasolka, jedna z najzdrowszych roślin strączkowych na świecie.
Fasola Pinto - jej nazwa wywodzi się od kropek, którymi usiana jest jej czerwonobrązowa powierzchnia (od hiszp. słowa punto - kropka), z tego powodu nazywana jest czasami fasola malowaną, kropkowaną lub przepiórczą.
Doskonałej jakości fasola znanej na całym świecie firmy TRS.
Doskonałej jakości fasola mung znanej na całym świecie firmy TRS.
Jedna z podstawowych roślin strączkowych kuchnii Indyjskiej.
Przepyszna, oryginalna pasta z czarnej fasoli chunjang!
Wspaniały dodatek do ryżu, makaronu i jajek.
Smaki Portugalii zamknięte w puszce - wykwintny filet z makreli w portugalskiej oliwie z oliwek.
Fukamushicha to wyjątkowa zielona herbata pochodząca z prefektury Shizuoka - propozycja idealna dla osób z wrażliwym żołądkiem.
Funmatsu Genmaicha to mieszanka wysokiej jakości Senchy z pref. Shizuoka oraz prażonego ryżu.
Funmatsu Ryokucha to japońska zielona herbata, sproszkowana, rozpuszczalna. Pochodzi z wysokiej jakości Senchy.
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha
Wegańska galaretka z kokosa, świetnie smakuje w mleku kokosowym.
Gałka muszkatołowa ma słodki smak, jest dostępna mielona albo cała. Dodawana do pieczeni, ciast, ciastek, zup oraz gulaszu poprawia smak.
Suszone i tarte nasiona muszkatołowca korzennego.
Garnek do ryżu 1,2L
Garnek do ryżu 1,8L
Garnek do gotowania ryżu na parze