Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Herbata japońska Asatsuyu to naturalna Gyokuro o głębokim brylantynowo-zielonym naparze.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Bałkańska Papryka Pieczona bez Skórki 550g
Japońska przekąska, idealny dodatek do wielu dań, a przede wszystkim wspaniały składnik oryginalnego japońskiego ramenu!
Pędy młodego bambusa w formie nitek.
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Bambus nitki op. 540 g.
Bambus suszony jest popularnym składnikiem wielu dań kuchni azjatyckiej
Bancha to zielona, japońska herbata pochodząca z późnego zbioru. Herbaciane listki użyte do jej skomponowania - duże, twarde i dość żylaste, zostały wymieszane wraz z miękkimi gałązkami. Taka miesznaka zapewnia Banchy delikatny, słabszy napar o małej zawartości teiny i świeżym aromacie (stąd polecana także do picia na zimno).
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Baza do przygotowania orzechowego sosu do szaszłyków satay
Smaki Portugalii zamknięte w puszce - wykwintna belona w portugalskiej oliwie z oliwek
Miska do zupy ramen o wymiarach 20,8 x 7,5 cm
Gęsty biały krem balsamiczny.
Ziarna Białego Maku (Poppy Seeds White) renomowanej marki TRS.
Sezam biały.
Bób i Ciecierzyca Konserwowa Foul Medammas marki Garden Chtoura.
Bób i ciecierzyca konserwowe przyrządzone według tradycyjnej libańskiej receptury.