Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Pikantny i aromatyczny dodatek do mięs, gulaszy, marynat i zup
Aromat waniliowy. Idealny do wszelkich wyrobów cukierniczych.
Asafetyda - przyprawa niezbędna w kuchni indyjskiej.
Herbata japońska Asatsuyu to naturalna Gyokuro o głębokim brylantynowo-zielonym naparze.
Łuska (łupina nasion) babki jajowatej stanowi bogate źródło naturalnego błonnika. Wykazuje wysokie właściwości prozdrowotne: zwiększa perystaltykę jelit, wykazuje wpływ na zmniejszenie apetytu, obniża poziom cukru, cholesterolu i trójglicerydów we krwi.
Nasiona babki płesznik mają szerokie zastosowanie lecznicze i prozdrowotne.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Bałkańska Papryka Pieczona bez Skórki 550g
Pędy młodego bambusa w formie nitek.
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Bambus nitki op. 540 g.
Bancha to zielona, japońska herbata pochodząca z późnego zbioru. Herbaciane listki użyte do jej skomponowania - duże, twarde i dość żylaste, zostały wymieszane wraz z miękkimi gałązkami. Taka miesznaka zapewnia Banchy delikatny, słabszy napar o małej zawartości teiny i świeżym aromacie (stąd polecana także do picia na zimno).
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Baza do przygotowania orzechowego sosu do szaszłyków satay
Baza do Zupy Wonton (Wonton Soup Base) 40g LOBO
Gęsty biały krem balsamiczny.
Ziarna Białego Maku (Poppy Seeds White) renomowanej marki TRS.