Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Hiszpański niebieski ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego zawinięty w aromatyczne liście winogron. La Fueya to jeden z najbardziej cenionych serów produkowanych w hiszpańskim regionie Asturia.
Tradycyjny, indyjski ser paneer wytwarzany ze świeżego mleka krowiego.
Hiszpański ser Entrepinares (Queso Iberico Entrepinares) to twardy ser wytworzony w 100% z mleka koziego.
Ser Gran Regale to twardy, krowi, długo dojrzewający ser. Z powodzeniem zastępuje parmezan!
Ser kozi biały ręcznie robiony (Queso Tierno de Cabra Hecho a Mano) to pyszny, hiszpański ser z pasteryzowanego mleka koziego.
Ser Grana Padano posiada twardą, gładką skórkę, ma ziarnisty miąższ, który może stać się kruchy i łamliwy. Posiada wyważony, lekko pikantny smak.
Ser Krowi Mahones (Queso Mahón-Menorca) to dojrzewajacy ser wytwarzany z pełnotłustego mleka krowiego, o poduszkowatym kształcie z miękkim białym miąższem zamkniętym w twardej, pomarańczowej skórce.
Twardy ser owczy Manchego (Queso Manchego) pochodzący z regionu La Mancha to jeden z najbardziej znanych serów Hiszpanii. Do jego produkcji wykorzystuje się wyłącznie tłuste mleko owiec rasy Manchega.
Twardy ser owczy Manchego (Queso Manchego) pochodzący z regionu La Mancha to jeden z najbardziej znanych serów Hiszpanii. Dojrzewający 6 miesięcy ser Manchego to ser określany mianem viejo, co oznacza iż jest to ser w pełni dojrzały, o wyraźnym, intensywnym smaku i aromacie.