Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
naturalny cukier palmowy o niskiej zawartości fruktozy, bogaty w witaminy C i B, cynk, potas, żelazo
Ksylitol to cukier brzozowy stanowiący zdrową, mniej kaloryczną alternatywę dla cukru białego. Ksylitol nie tylko zawiera o 40% mniej kalorii niż cukier biały, ale także wykazuje niższy indeks glikemiczny.
Nierafinowany Cukier Indyjski Jaggery Goor. Cukier Goor to wyjątkowy produkt, niezwykle bogaty w sole mineralne (5x więcej niż w brązowym cukrze trzcinowym). Jaggery Goor zawiera m.in.: wapń, żelazo, fosfor, magnez, potas oraz witaminy: A, B1, B6, C i D.
Cukier typu dark muscovado to ciemnobrązowy cukier barwą przypominający ciemną czekoladę, pełen naturalnych melas. W smaku oferuje tą samą słodycz co cukier biały, jednocześnie zawierajac w sobie całą gamę złożonych aromatów. Zapach ciemnego muscovado przywodzi na myśl aromat świeżo wypieczonego piernika.
Cukier typu light muscovado to miękki, jasnobrązowy cukier barwą przypominający mleczną czekoladę. W smaku oferuje tą samą słodycz co cukier biały, jednocześnie zawierając w sobie całą gamę złożonych aromatów. Zapach jasnego muscovado przywodzi na myśl kremową polewę.