Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Papryczki chilli jalapeno krojone w kostkę. Bez gniazd nasiennych.
Nopal - jadalny kaktus - podstawowy element kuchni meksykańskiej.
Kapary z Ogonkami marki Caperina to marynowane owoce kaparu ciernistego.
Kwaskowate owoce kaparowca stanowią doskonały dodatek do wielu dań.
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Kasztany wodne krojone to jadalne bulwy ponikła słodkiego, zwane także orzechami wodnymi.
Kasztany wodne Twin Elephants, 540/283 g.
Kasztany wodne to jadalne bulwy ponikła słodkiego, zwane także orzechami wodnymi.
Nieodzowne w marokańskich taginach i sałatkach.
Kolendra "meksykańska", "tajska" o niezwykłych właściwościach zdrowotnych
Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła wietnamskie
Oryginalna włoska konfitura z fig to idelany dodatek do tostów, naleśników i słodkich wypieków
Oryginalna włoska konfitura, idealna na grzance świeżego pieczywa oraz jako dodatek do wypieków.
Konfitura z czereśni przygotowana według tradycyjnej, gruzińskiej receptury.
Konfitura z derenia przygotowywany według tradycyjnej gruzińskiej receptury.
Konfitura z owoców feihoa (fenhoa) wytwarzana według tradycyjnej gruzińskiej receptury.
Azjatycki składnik wielu dań
Liście kozieradki, zwanej również bożą trawką lub greckim sianem to znakomita przyprawa używana do potaw mięsnych, makaronów. Liście kozieradki są składnikiem przypraw curry i punch puren. Znakomite do przygotowania zalew do marynat.
Specjalna odmiana ziaren białej kukurydzy (cacahuazintle) do meksykańskiej zupy pozole.