Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Niedojrzałe, gotowane strąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Niedojrzałe, gotowane stąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Świeży Młody Kokos wypełniony świeżą wodą kokosową. Ten niezwykły napój jest wyjątkowo bogaty w magnez, potas, fosfor wapń oraz witaminy z grupy B (B1, B2, B3, B5, B6) i C. Co niezwykle istone poziom elektrolitów w wodzie kokosowej jest w niemal identyczny z pozomem elektrolitów właściwym dla osocza ludzkiej krwi.
Syrop Klonowy marki Vermont to czysty syrop klonowy (100%) z drzew rosnących na północnym wschodzie Stanów Zjednoczonych i wschodnich prowincjach Kanady. Powstaje poprzez odparowanie świeżego soku z dziko rosnących drzew. Syrop zawiera mnóstwo witamin i minerałów.
Meksykański syrop z agawy to naturalny i ekologiczny 100 % sok z agawy - słodszy niż cukier, ale o niższym indeksie glikemicznym.
Suszony miąższ owoców tamaryndowca. Charakteryzuje się cierpkim i zarazem kwaskowatym smakiem.
Kwaskowaty tamaryndowiec, niezbędny do Pad Thaia.
Taro (kolokazja jadalna) - świetna alternatywa dla ziemniaków, doskonały składnik gulaszy
Idealny zaminnik ryby w azjatyckich daniach wegetariańskich.
Meksykańskie zielone pomidory o lekko kwaśnym smaku.
Aromatyczny dodatek do dań
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Marynowane w słodkim sosie paseczki tykwy, idealne do sushi
Kanpyo Ajitsuke Kaneku, 1 kg.
Nieodłączny element meksykańskiej salsy.