Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha
Owoce Kareli są stosowane przez ajurwedyjską medycynę ludową jako środek na cukrzycę.
Świeże kłącze imbiru ("korzeń" imbiru)
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Azjatycki składnik wielu dań
Kurkuma leczy stany zapalne gardła, cukrzycę, wrzody żołądka, obniża poziom cholesterolu, hamuje produkcję kamieni żółciowych
Kurkuma ma lekko pikantny smak, delikatny korzenny zapach i właściwości rozgrzewające.
Tajski świeży kwiat bananowca
Posłużą jako naczynie, etniczny talerz, zabezpieczą i oddadzą smak daniom z grilla
Suszone liście tajskiej limonki kaffir.
Niezbędny składnik w kuchni tajskiej
Maniok jest podstawą diety w Azji, Ameryce Południowej i Afryce, ma lekko orzechowy posmak
Świeża Okra, zwana Ketmią Jadalną stanowi jeden z podstawowych produktów kuchni indyjskiej.
Niedojrzałe, gotowane strąki soi - zgrabne preludium dań głównych.