Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania
Delikatne grzyby z posmakiem owocowo-orzechowym stosowane w kuchni zimniej i gorącej.
W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.
Grzyby shitake w zalewie, 500g.
Hon Mirin to przyprawa z wina ryżowego i koji to baza kuchni japońskiej, używana również w Korei, gdzie znana jest pod nazwą jung.
Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Młoda kukurydza często używana jest w daniach kuchni azjatyckiej. Dodaje koloru smażonym potrawom.
Nisshin Seifun Toku to oryginalna mąka do makaronu ramen z japońskiej pszenicy.
Japońskie wino do gotowania - mirin.
Niboshi suszone sardynki używane do japońskich bulionów (dashi).
Marynowany ogórek Ao Kappa Zuke (漬物青かっぱ) to rodzaj japońskich zielonych pikli przygotowanych na bazie ogórka.
Olej chili nadaje potrawie nie tylko ostrości, ale także bogatego aromatu.
Pyszny, intensywny olej z prażonego sezamu prosto z Wietnamu!
Pyszny, intensywny olej z prażonego sezamu prosto z Singapuru!
Doskonała przyprawa, która nada każdemu daniu pikantności
Makaron świeży do tradycyjnego japońskiego dania Ramen.