Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Miso Aka (Hanamaruki), 1 kg.
Miso ciemne, czerwone 400g
Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Glony konbu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Hon Mirin to przyprawa z wina ryżowego i koji to baza kuchni japońskiej, używana również w Korei, gdzie znana jest pod nazwą jung.
Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Japońskie wino do gotowania - mirin.
Naturalnie warzony, jasny, japoński sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to najwyższej jakości produkt o delikatnym smaku.
Japoński ciemny sos sojowy produkowany z wysokiej jakości składników.
Japoński sos sojowy z dodatkiem wodorostów konbu i płatków ryby bonito.
Japoński sos sojowy o obniżonej zawartości soli z dodatkiem wodorostów konbu i płatków ryby bonito.
Suszone płatki ryby bonito.