Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Miso Aka (Hanamaruki), 1 kg.
Miso ciemne, czerwone 400g
Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Glony konbu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.
Hon Mirin to przyprawa z wina ryżowego i koji to baza kuchni japońskiej, używana również w Korei, gdzie znana jest pod nazwą jung.
Japońska jasna pasta miso - Miso Shiro. Jasna, fermentowana pasta sojowa, podstawowy składnik zup japońskich.
Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.
Japońskie wino do gotowania - mirin.
Niboshi suszone sardynki używane do japońskich bulionów (dashi).
Naturalnie warzony, japoński ciemny sos sojowy. Idealny do sushi.
Naturalnie warzony, jasny, japoński sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to najwyższej jakości produkt o delikatnym smaku.
Japoński ciemny sos sojowy produkowany z wysokiej jakości składników.
Japoński sos sojowy o obniżonej zawartości soli.
Japoński sezonowany sos sojowy produkowany z wysokiej jakości składników i dojrzewający w drewnianych beczkach.
Japoński sos sojowy z dodatkiem wodorostów konbu i płatków ryby bonito.
Japoński sos sojowy o obniżonej zawartości soli z dodatkiem wodorostów konbu i płatków ryby bonito.
Suszone płatki ryby bonito.