Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Młoda kukurydza często używana jest w daniach kuchni azjatyckiej. Dodaje koloru smażonym potrawom.
Marynowany ogórek Ao Kappa Zuke (漬物青かっぱ) to rodzaj japońskich zielonych pikli przygotowanych na bazie ogórka.
Narutomaki lub po prostu naruto to japońska nazwa określająca rodzaj "rybnego" ciasta z charakterystycznym różowym zawijasem w środku. Naruto to dodatek do szeregu japońskich dan, choć oczywiście najbardziej kojarzy się z tradycyjną zupą ramen.
Rzodkiew marynowana Daikon, 1kg Chiny
Rzodkiew Takuwan Katsuo, 500g.
Sezam biały, prażony jest wykorzystywany nie tylko jako dodatek do potraw ale również jako element dekoracyjny.
Sezam czarny prażony
Tofu Inari to kieszonki smażonego tofu, z których można przygotować sushi na słodko - inari sushi. Kieszonki inari nadziewa się kwaszonym ryżem zagniecionym z dodatkiem sezamu, kanpyo lub grzybami shitake.
Marynowane w słodkim sosie paseczki tykwy, idealne do sushi
Kanpyo Ajitsuke Kaneku, 1 kg.