Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Doskonałej jakości przyprawa kuchni hinduskiej.
Kardamon (Elachi इलायची) znany był już w starożytnym Egipcie, używano go jako dodatek do perfum. Jest rośliną dziko rosnącą na Wybrzeżu Malabarskim, a uprawianą obecnie w Indiach i na Cejlonie. Kardamon zielony charakteryzuje się typowo orientalnym smakiem - cytrynowo eukaliptusowym. Wpływa on kojąco na organizm. Kardamon zielony nadaje potrawom słodki, a zarazem wspaniały korzenny smak.
Kawa Sang Tao 4 marki Trung Nguyen to mieszanka wysokiej jakości kaw: Arabici, Robusty, Catimor oraz ExCelsa.
Kawa Sang Tao S marki Trung Nguyen to mieszanka wysokiej jakości kaw: Arabici, Robusty, Catimor oraz ExCelsa.
Herbata Konacha uzyskiwana w procesie przygotowywania herbaty Senchy najwyższej jakości.
Ksylitol to cukier brzozowy stanowiący zdrową, mniej kaloryczną alternatywę dla cukru białego. Ksylitol nie tylko zawiera o 40% mniej kalorii niż cukier biały, ale także wykazuje niższy indeks glikemiczny.
Kura-Dashi Cha to wyjątkowa wczesno-sezonowa japońska zielona herbata z liści najwyższej jakości. Swój wyjątkowy smak Kura-Dashi Cha zawczęcza procesowi około półrocznego dojrzewania w magazynach (Kura). Napar Kura-Dashi Cha charakteryzuje wyjątkowa głębia smaku i łagodny smak, opisywany jako świeży z nutą słodyczy.
Ekskluzywna japońska zielona herbata używana w japońskiej ceremonii herbaty.
Matcha to sproszkowana, ekskluzywna herbata zielona używana w japońskiej ceremonii herbaty.
Melasa z trzciny cukrowej, nazywana także czarnym złotem, jest cennym produktem powstającym przy rafinacji cukru z trzciny. Ekstrakt z trzciny cukrowej jest naturalnym produktem dietetycznym.
Cukier typu dark muscovado to ciemnobrązowy cukier barwą przypominający ciemną czekoladę, pełen naturalnych melas. W smaku oferuje tą samą słodycz co cukier biały, jednocześnie zawierajac w sobie całą gamę złożonych aromatów. Zapach ciemnego muscovado przywodzi na myśl aromat świeżo wypieczonego piernika.
Cukier typu light muscovado to miękki, jasnobrązowy cukier barwą przypominający mleczną czekoladę. W smaku oferuje tą samą słodycz co cukier biały, jednocześnie zawierając w sobie całą gamę złożonych aromatów. Zapach jasnego muscovado przywodzi na myśl kremową polewę.
Praska do tortilli to wspaniałe urządzenie, które pomoże Ci przygotować idealne tortille.
Herbata Rooibos z indyjską nutą smakową.
Herbata o smaku cytrusowo-kwaśnym.
Rooibos o cytrusowym aromacie z kawałkami czekolady, kwiatem kukurydzy, bławatka, safloru i trawą cytrynową.
Bezkofeinowa herbatkao o łagodnym aromacie i charakterystycznym, niepowtarzalnym smaku.
Herbata z wczesnych zbiorów, o dużych całych liściach, wyjątkowym i wykwintnym smaku oraz kolorze szmaragdowej zieleni.