Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Ostra przyprawa Adżika to idealny dodatek do mięs, sosów i marynat
Pikantny sos kuchni gruzińskiej. Aromatyczny dodatek do wielu dań
Pikantny i aromatyczny dodatek do mięs, gulaszy, marynat i zup
Gruziński czosnek kiszony
Doskonałej jakości gruziński czosnek kiszony w główkach w zalewie buraczanej.
Marynowany czosnek niedźwiedzi 550g Ararat to unikatowy, ormiański produkt.
Najpopularniejszy sos w Gruzji, zdrowszy zamiennik ketchupu
Khmeli suneli to klasyczna, gruzińska mieszanka przpraw. W skład tradycyjnej khmeli suneli wchodzą: utsho suneli (kozieradka błękitna), szafran imeretyński, kolendra, cząber, niekiedy także koper.
Konfitura z czereśni przygotowana według tradycyjnej, gruzińskiej receptury.
Konfitura z derenia przygotowywany według tradycyjnej gruzińskiej receptury.
Konfitura z owoców feihoa (fenhoa) wytwarzana według tradycyjnej gruzińskiej receptury.
Sok z owoców fenhoa (feihoa) z dodatkiem soku z jabłek i cukru.
100% NATURALNY Sok bez cukru posiada jedynie własny cukier owocowy wytwarzany w procesach biochemicznych. 1litr soku uzyskano z około 3,5 kg owoców granatu.
Skoncentrowany sok z granatu w postaci słodkiego sosu, idealny do mięs
Swańska Sól to mieszanka ziół oraz soli wydobywanej z gór Kaukazu. Mieszanka pochodzi z górzystego regionu Swanetii.
Szafran imerytyński to zmielone kwiaty aksamitki. Szafran imertyński pełni rolę naturalnego barwnika, w krajach Kaukazu używany zarówno do potraw mięsnych, rybnych, jak i warzywnych.
Śliwkowy sos, który podkreśli smak dań mięsnych i warzywnych
Utsho Suneli (kozieradka błękitna) to podstawowa przyprawa kuchni gruzińskiej. Dodawana do zup i wszelkiego rodzaju sosów. Utsho Suneli stanowi podstawowy składnik khmeli suneli.