Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Owoce Kareli są stosowane przez ajurwedyjską medycynę ludową jako środek na cukrzycę.
Jędrne, pyszne grzyby do smażenia i gotowania
Delikatne grzyby z posmakiem owocowo-orzechowym stosowane w kuchni zimniej i gorącej.
Wg chińskiej medycyny ludowej poprawiają ogólną kondycję człowieka, łagodzą kaszel i ułatwiają oddychanie w chorobach płuc oraz poprawiają krążenie
Zalej gorącą wodą, odczekaj kilka minut i używaj jak świeżych.
W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.
Straw mushroom w zalewie, 425 g.
Świeże kłącze imbiru ("korzeń" imbiru)
Pasta do przygotowania indonezyjskich szaszłyków satay
Kaczka w tajskim curry Panang z owocami lychee
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Kasztany wodne Twin Elephants, 540/283 g.
Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".
Kolendra "meksykańska", "tajska" o niezwykłych właściwościach zdrowotnych
Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła wietnamskie
Azjatycki składnik wielu dań