Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Kasztany wodne Twin Elephants, 540/283 g.
Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".
Kolendra "meksykańska", "tajska" o niezwykłych właściwościach zdrowotnych
Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła wietnamskie
Azjatycki składnik wielu dań
Krewetki królewskie - świetnie smakują i prezentują się na talerzu
Krewetki idealne jako przystawka i danie główne
Doskonałe z dodatkiem masła i czosnku
Sprawdzą się jako główny bohater domowego grilla
Wyrusz w podróż po tajskich smakach wraz z Darią Ładochą!
Kurkuma leczy stany zapalne gardła, cukrzycę, wrzody żołądka, obniża poziom cholesterolu, hamuje produkcję kamieni żółciowych
Kurkuma ma lekko pikantny smak, delikatny korzenny zapach i właściwości rozgrzewające.
Pasta curry, odmiana wegetariańska, posiadająca pikantny, lekko kwaśny i zarazem słodkawy smak.
Tajski świeży kwiat bananowca
Limnofila Pachnąca | Ngo Om | Limnophila aromatica (Rice Paddy Herbs) 100g - zioła wietnamskie
Posłużą jako naczynie, etniczny talerz, zabezpieczą i oddadzą smak daniom z grilla