Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Oryginalny chiński czarny ocet ryżowy CHINKIANG z miasta Zhenjiang w prowincji Jiangsu.
Japońskie wino do gotowania
Japońskie wino do gotowania - mirin.
Ocet ryżowy Mitsukan, 0,5 l.
Olej arachidowy (Peanut Oil) to tłuszcz roślinny wytwarzany z orzeszków ziemnych, powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Dzięki wysokiej temperaturze dymienia to olej idealnie nadający się do do smażenia w wysokich temperaturach
Olej chili nadaje potrawie nie tylko ostrości, ale także bogatego aromatu.
Uniwersalny olej do smażenia oraz do pielęgnacji.
Olej kokosowy typu extra virgin - tłoczony na zimno. Olej kokosowy w temperaturze do 26 stopni ma białą barwę i stałą konsystencję, dlatego bywa nazywany masłem kokosowym. W wyższej temperaturze zmienia stan skupienia na płynny, a kolor na przezroczysty. Olej kokosowy nierafinowany cechuje przyjemny, wyraźnie kokosowy zapach i delikatny posmak.
Olej lniany zimnotłoczony.
Olej migdałowy (Almond Oil) to 100% oleju wyciśniętego z migdałów. Olej z migdałów ma szereg właściwości i zastosowań. W kuchni stosowany najczęściej do aromatyzowania potraw, zarówno słodkich jak i wytrawnych.
Olej palmowy 500g
Indyjski olej sezamowy.
Olej z czarnuszki bywa określany mianem "złota faraonów", dzięki niezwykłym prozdrowotnym właściwościom samej czarnuszki (ponad 100 aktywnych biologicznie związków) i swojemu wyjątkowemu korzennemu aromatowi.
Czysty 100% olej z gorczycy (Pure Mustard Oil) renomowanej marki KTC.