Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.
Koreański olej z prażonych ziaren sezamu renomowanej marki Ottogi.
Japońskie wino do gotowania
Japońskie wino do gotowania - mirin.
Olej kokosowy typu extra virgin - tłoczony na zimno. Olej kokosowy w temperaturze do 26 stopni ma białą barwę i stałą konsystencję, dlatego bywa nazywany masłem kokosowym. W wyższej temperaturze zmienia stan skupienia na płynny, a kolor na przezroczysty. Olej kokosowy nierafinowany cechuje przyjemny, wyraźnie kokosowy zapach i delikatny posmak.
Ocet ryżowy Mitsukan, 0,5 l.
Olej arachidowy (Peanut Oil) to tłuszcz roślinny wytwarzany z orzeszków ziemnych, powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Dzięki wysokiej temperaturze dymienia to olej idealnie nadający się do do smażenia w wysokich temperaturach
Olej chili nadaje potrawie nie tylko ostrości, ale także bogatego aromatu.
Uniwersalny olej do smażenia oraz do pielęgnacji.
Olej migdałowy (Almond Oil) to 100% oleju wyciśniętego z migdałów. Olej z migdałów ma szereg właściwości i zastosowań. W kuchni stosowany najczęściej do aromatyzowania potraw, zarówno słodkich jak i wytrawnych.
Pyszny, intensywny olej z prażonego sezamu prosto z Wietnamu!
Pyszny, intensywny olej z prażonego sezamu prosto z Singapuru!
Olej sezamowy chili La-Yu, 33 ml.
Olej z czarnuszki bywa określany mianem "złota faraonów", dzięki niezwykłym prozdrowotnym właściwościom samej czarnuszki (ponad 100 aktywnych biologicznie związków) i swojemu wyjątkowemu korzennemu aromatowi.
Oryginalny koreański syrop kukurydziany