Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Świetne jako dodatek do tortilli, innych tradycyjnych dań meksykańskich, sosów czy kanapek
Zamarynowane talarki Jalapeño sprawdzą się jako dodatek do meksykańskich dań
Doskonałe jako dodatek do dań meksykańskich, sosów, czy kanapek
Świetny dodatek do nachosów i innych dań kuchni meksykańskiej
Ostra papryka krojona w ćwiartki to świetny dodatek do wielu dań kuchni meksykańskiej
Pikantny sos na bazie papryczek jalapeño
Papryczki chilli jalapeno krojone w kostkę. Bez gniazd nasiennych.
Pikantny dodatek do sals i tradycyjnych dań meksykańskich
Nopal - jadalny kaktus - podstawowy element kuchni meksykańskiej.
Kaktus Napal to najczęściej spożywane zielone warzywo w Meksyku.
Najwyższej jakości mielona meksykańska kawa Arabica z delikatną nutką orzechową.
Mielone ziarna Arabica pochodzącej z najlepszych regionów górskich Meksyku: Chiapas, Veracruz i Oaxaca.
Specjalna odmiana ziaren białej kukurydzy (cacahuazintle) do meksykańskiej zupy pozole.
Liście kukurydzy do przygotowywania tradycyjnego, meksykańskiego tamales. Używane także do dekoracji.
Mąka kukurydziana używana do przygotowywania m.in. tortilli, atole i tamales.