Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Najostrzejsza tajska papryczka chilli
Wyjątkowa odmiana bazylii, niezastąpiona w tajskich daniach
Świeża, aromatyczna kolendra bez korzeni
Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.
Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.
Chrupiący, słodkawy bakłażan, idealny do green curry i sałatek
Pędy młodego bambusa w formie nitek.
Zamarynowane młode, świeże pędy bambusa (z tajskiego: Nor Mai) pokrojone w nitki. Do potraw najlepiej używać niemarynowanych i niekwaszonych (takich jak produkt tutaj prezentowany - pędy bambusa w wodzie). Przed użyciem należy je dokładnie opłukać pod bieżącą wodą.
Bambus nitki op. 540 g.
Bambus suszony jest popularnym składnikiem wielu dań kuchni azjatyckiej
Bataty (słodkie ziemniaki), coraz bardziej w Polsce popularne, bardzo zdrowe bulwy o szerokim zastosowaniu w kuchni
Ostre papryczki idealne do tajskich dań
Świeży korzeń galangalu to niezbędny składnik wielu dań kuchni tajskiej.
Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha
Owoce Kareli są stosowane przez ajurwedyjską medycynę ludową jako środek na cukrzycę.
Świeże kłącze imbiru ("korzeń" imbiru)
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo