Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Kapusta chińska Pak Choi, Bok Choy, Pakchoi, Bokchoi - do gotowania, smażenia i jedzenia na surowo
Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".
Kolendra "meksykańska", "tajska" o niezwykłych właściwościach zdrowotnych
Kurkuma leczy stany zapalne gardła, cukrzycę, wrzody żołądka, obniża poziom cholesterolu, hamuje produkcję kamieni żółciowych
Kurkuma ma lekko pikantny smak, delikatny korzenny zapach i właściwości rozgrzewające.
Tajski świeży kwiat bananowca
Limnofila Pachnąca | Ngo Om | Limnophila aromatica (Rice Paddy Herbs) 100g - zioła wietnamskie
Maniok jest podstawą diety w Azji, Ameryce Południowej i Afryce, ma lekko orzechowy posmak
Kapusta chińska pikle 300g Pro
Mięta pieprzowa | Peppermint - swieże zioła wietnamskie.
Mięta rybia | Fish mint | Houttuynia cordata - swieże zioła wietnamskie.
Tropikalny owoc polecany do sałatek, deserów, napojów oraz curry
Papaja - owoc o bardzo wszechstronnym zastosowaniu, zarówno w formie dojrzałej, jak i niedojrzałej, świetny składnik sałatek, sushi i deserów
Pitaja (Smoczy Owoc) jest doskonałym dodatkiem do sałatek, deserów, a przede wszystkim do spożycia bezpośrednio po przekrojeniu
Pokrzywa Shiso | Pachnotka zwyczajna | Tia To (Perilla Frutescens) - zioła wietnamskie
Niedojrzałe, gotowane strąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Niedojrzałe, gotowane stąki soi - zgrabne preludium dań głównych.
Liście i łodygi szpinaku wodnego to tradycyjny składnik kuchni Azji Południowo-Wschodniej
Taro (kolokazja jadalna) - świetna alternatywa dla ziemniaków, doskonały składnik gulaszy
Tempeh Naturalny 200