Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Aromatyczna marokańska przyprawa niezbędna do przygotowania tajine!
Przyprawa japońska "siedem smaków papryczki chilli".
Najwyższej jakości brytyjska sól morska w płatkach
Najwyższej jakości brytyjska wędzona sól morska w płatkach
Doskonała przyprawa oraz baza do aromatycznego naparu do picia.
Suszone mango pochodzi z surowych zielonych mangowców, wysuszonych słońcem, a następnie zmielonych na proszek. Dodany do zup nadaje im kwaskowy smak.
Chrupiące nasiona granata (anardana) to przyprawa o delikatnym kwaskowym smaku. Stosowana zarówno w daniach z dodatkiem dali wszelkiego rodzaju, dipach, jak i przyprawianych na ostro indyjskich sosach i daniach typu curry.
Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS
Swańska Sól to mieszanka ziół oraz soli wydobywanej z gór Kaukazu. Mieszanka pochodzi z górzystego regionu Swanetii.
Szafran imerytyński to zmielone kwiaty aksamitki. Szafran imertyński pełni rolę naturalnego barwnika, w krajach Kaukazu używany zarówno do potraw mięsnych, rybnych, jak i warzywnych.
Szafran (Azafrán) znanej hiszpańskiej marki La Barraca. Aromatyczna, pachnąca przyprawa jest jedną z najdroższych, ale i najszlachetniejszych przypraw na świecie.
Suszony miąższ owoców tamaryndowca. Charakteryzuje się cierpkim i zarazem kwaskowatym smakiem.
Kwaskowaty tamaryndowiec, niezbędny do Pad Thaia.
Utsho Suneli (kozieradka błękitna) to podstawowa przyprawa kuchni gruzińskiej. Dodawana do zup i wszelkiego rodzaju sosów. Utsho Suneli stanowi podstawowy składnik khmeli suneli.