Masala - Smaki Świata
Szukaj
0 Sprawdź
Sortuj według: NajnowszeNazwa produktu ↑Nazwa produktu ↓Cena ↑Cena ↓Oglądalność
Najostrzejsza tajska papryczka chilli
Przyprawa do mięs nadająca piękny kolor i smak
Sucha przyprawa adżika pozwoli na własnoręczne przygotowanie gruzińskiego sosuo tej samej nazwie. Cechuje ją wyraźny ostry smak i charakterystyczny aromat. Można ją także zastosować jako dodatek do mięs, sosów, zup oraz wykorzystać jako składnik marynat.
Ostra przyprawa Adżika to idealny dodatek do mięs, sosów i marynat
Doskonała przyprawa do wielu dań.
Aromat waniliowy. Idealny do wszelkich wyrobów cukierniczych.
Asafetyda - przyprawa niezbędna w kuchni indyjskiej.
Sezam biały.
Brązowa gorczyca często nazywana jest również czarną gorczycą. Jest głównym składnikiem musztard, marynat, wędlin, maseł ziołowych, a także surówek. W kuchni indyjskiej mieloną wykorzystuje się do przygotowania chytneyów oraz sosów. W smaku jest pikana oraz ostra.
Jedna z ostrzejszych papryczek, popularna w kuchni meksykańskiej
Podstawowy składnik tradycyjnych potraw meksykańskich
Pikantny dodatek do mięs, zup i sosów
Jedna z łagodniejszych meksykańskich papryczek
Wędzona papryka jalapeño
Ostre papryczki idealne do tajskich dań