Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

 Nóż Yanagiba 21 cm Wasabi Black

Nóż Yanagiba 21 cm Wasabi Black

Nóż Yanagiba to tradycyjny japoński nóż do plasterkowania. Czysto i precyzyjnie plasterkuje mięso i ryby.

Ostrzałka kamień 1000/6000

Profesjonalna ostrzarka dwustronna w kamieniu do ostrzenia na mokro. Ostrzy i wygładza stępiony nóż. Jako jedna z niewielu nadaje się znakomicie do noży jednostronnie ostrzonych.

 Ostrzarka - kamień 300/1000

Ostrzarka - kamień 300/1000

Dwuwarstwowy kamień z plastikową podstawą.

 Ostrzarka - kamień 3000

Ostrzarka - kamień 3000

Profesjonalny, drobnoziarnisty kamień do ostrzenia na mokro zarówno noży jednostronnie, jak i dwustronnie ostrzonych. Przeznaczony do końcowego szlifu ostrzy.

 Ostrzarka - kamień 800

Ostrzarka - kamień 800

Profesjonalny, średnioziarnisty kamień do ostrzenia na mokro zarówno noży jednostronnie, jak i dwustronnie ostrzonych. Przeznaczony do podostrzenia noża.

Skład bananów - grupa kulinarna

  • Logo grupy Skład Bananów.
  • Logo Masala Smaki Świata - sklep z kuchniami świata
  • Logo Instytut Sztuki Kulinarnej
  • Logo Postępu 5 - projekt kulinarno kulturalny
  • Logo gospodarstwa rolnego Mrzonki
  • Logo Cookingclash - zawody w gotowaniu swobodnym
Oprogramowanie KQS.store