Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

 Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond

Kiełki Soi / Kiełki Fasoli Mung (Bean Sprouts) 330g Diamond

Powszechnie stosowane w kuchni chińskiej, tajskiej, wietnamskiej, japońskiej, indyjskiej, koreańskiej, indonezyjskiej, są bogatym źródłem łatwo przyswajalnego białka oraz witamin A, B, C i E. Małe fasolki mung są jadalne, tak surowe, jak i gotowane czy smażone. Po wykiełkowaniu nazywamy je "kiełkami sojowymi".

Skład bananów - grupa kulinarna

  • Logo grupy Skład Bananów.
  • Logo Masala Smaki Świata - sklep z kuchniami świata
  • Logo Instytut Sztuki Kulinarnej
  • Logo Postępu 5 - projekt kulinarno kulturalny
  • Logo gospodarstwa rolnego Mrzonki
  • Logo Cookingclash - zawody w gotowaniu swobodnym
Oprogramowanie KQS.store