Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shinsu Shiro 400g Hanamaruki [Japonia] tymczasowo niedostępny

Produkt archiwalny

Opis produktu

W Japonii obok sosu sojowego shoyu najczęstszym dodatkiem stosowanym do różnych potraw jest pasta miso w kolorze jasnobeżowym lub jasnobrązowym. Shiro miso jest delikatne i łagodne w smaku, polecane zwłaszcza do przygotowywania zup oraz przyprawiania potraw z białych ryb lub jarzyn.

Skład: woda, soja 33.7%, ryż, sól, alkohol.

Waga: 400 g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos Sojowy Ciemny | Koikuchi Shoyu 1l Marukin

Sos Sojowy Ciemny | Koikuchi Shoyu 1l Marukin

Naturalnie warzony, japoński ciemny sos sojowy. Idealny do sushi.

 Ryż Fuji Sakura 500g

Ryż Fuji Sakura 500g

Japoński ryż do sushi odmiany Akita Komachi, wywodzącej się z najekskluzywniejszego gatunku japońskiego ryżu - Koshihikari.

 Satay Mix (Marynata + Baza do Sosu) 100g LOBO

Satay Mix (Marynata + Baza do Sosu) 100g LOBO

Zestaw do marynaty i sosu do szaszłyczków satay


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store